divendres, 1 de maig de 2015

Temps de Ratafia



L'arribada de la primavera obliga a revisar tot allò que la mandra ens ha estalviat fer però que la necessitat obliga. Netejar els copons de la ratafia de l'any passat és una d'aquestes activitats obligades per encarar la nova temporada!
Però aquesta feina , en principi baldera amaga atractius ignots com poden ser olorar altre cop les essències que malgrat el pas del temps, encara varen quedar prisioneres de la acristallada presó:  a mesura que les obligues a sortir del seu amagatall sorgeixen encara potents, les olors embriagadores de totes les herbes i substàncies amb que varem amarar la última ratafia durant aquelles setmanes d'estiu i tardor. I impertorbables, la fragància de la canyella de l'anou verda i de tantes altres companyes de l'etílic substrat persisteixen en advertir-nos que és propera l'hora de tornar al camp a buscar les noves herbes i fruits que ens permetran reeditar la salutífera tradició ratafiera...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada