dilluns, 27 de febrer del 2017

El final de l'hivern i " l'hoste " inesperat

Feia molts mesos que no havia fet cap entrada a aquest blog. Ara al final de l'hivern reneix l'activitat a l'hort i també la de l'escriptura i el relat.

Encara no haviem buidat mai la compostadora feta artesanalment per nosaltres temps enrera. Un bon motiu ha estat preparar un tros per fer les patates de l'any adobant-lo em el compost orgànic  aconseguit. Aquesta vegada "hem vestit" la parcel.leta  amb una delimitació de vells sacs que ens han regalat uns veïns que endreçaven  vells magatzems... És una bona manera d'evitar la proliferació d'herbes adventícies als caminets!





















El que ha estat gratament sorprenent és la troballa d'un hoste inesperat dins la compostadora. Mentre anavem buidant la part inferior ens hem adonat de la presència, tranquil.lament adormida, d'un bonic eriçó en estat d'hivernació. Cobert de fulles i restes d'esporgamenta havia aprofitat que els darrers mesos ja no haviem més restes a la pila i allà s'havia fet un niuet la mar de calentó i protegit. A més aquell lloc estava ple cucs vermells i de ........ , menú fantastic per aquest animalons.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada