diumenge, 20 d’octubre de 2013

Tasques de Tardor

El final de l'estiu ens regala amb multitud de tonalitats, aquí teniu com de bonics  han crescut els girasols vermells que ens van regalar els nostres amics valencians de criamariquitas.com :

 No ens guanyarem gaire la vida cultivant melons i síndries però igualment ens va fer molta ilusió collir aquesta síndria  tamany "bonsai"...


Èxit absolut amb les diferents varietats de mongeta verda, per menjar tendre i unes poques per provar com es feien les de guardar, de la varietat Ganxet.
I posats a provar al julio havíem plantat el safrà varietat del Jiloca. A final d'octubre ja podíem fer la nostra mini collita de marronosos pistils...
La Tardor arriba de manera inapel·lable i toca preparar el tros perquè  no pari mai la roda dels cultius. Després de treure les tomaqueres decidim deixar el primer bancal amb abono verd fins que arribi la primavera: Triem , de més a prop a més lluny, pèsols, moreus, mostassa blanca i naps. Volem que les seves arrels vagin oxigenant i estovant la terra donat que aquest va ser el primer tros que vam plantar quan vam ocupar aquest hort i les presses no ens van deixar preparar-lo prou bé. Pero insisteixo que qui s'ho passa millor és la nostra Tigris , gateta que va nèixer a l'hort i que vam recollir a les poques hores , quan la seva mare l'havía perdut. La seva adaptació a la família humana ha estat magnífica i ja amb 6 mesos es deixa fer massatges relaxadors !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada